hotel londen easyhotel old street

easyHotel Old Street

Het easyHotel Old Street biedt een zeer eenvoudige verblijf. U kunt een kamer verwachten met een bed en douche en letterlijk niets meer of minder. Gelukkig zie je dit wel terug in de prijs, want dit hotel is voor Londense begrippen goedkoop.

BOEK NU

Het easyHotel Old Street is een hotel met een goede ligging. Wanneer je hier verblijft dan weet je dat het een goede tijd zal zijn. Dit komt omdat je dicht bij de mooie bezienswaardigheden van de stad Londen in de buurt bent. Daarbij garandeert dit hotel je ook een goed verblijf. Je weet dat je na een rustige nacht ontspannen wakker zal worden en dat je vervolgens compleet uitgerust de stad in kunt gaan. Het is een hotel waar jij en eventueel je gezin zich welkom zal voelen maar het is ook een hotel waar huisdieren welkom zijn. Wil jij je hond meenemen dan is dit dus geen enkel probleem en dit is gewoon mogelijk.

Een overnachting voor een voordelige prijs

Wanneer je een overnachting in Londen zoekt dan wil je dat je niet teveel betaalt. Dat is bij dit hotel het geval. De prijs is gunstig en de kamers zijn netjes. Iedere kamer die is voorzien van een eigen badkamer. Je kunt je dus lekker opfrissen waarna je de stad fris kunt verkennen. Doordat het hotel een receptie heeft die 24 uur bezet is weet je dat je ook laat aan kunt komen. Wil je tot laat in de nacht stappen dan kan dit en dan weet je ook dat je gewoon zonder problemen naar je kamer kunt. Heb je veel bagage die je niet meteen nodig hebt dan is er ook een opslag voor deze. Deze kan je ook gebruiken als je eerder in de stad aankomt en nog niet in kunt checken. De bagage is dan al veilig en je kunt dan al een kijkje in de wijde omtrek van het hotel nemen. Dit geeft je dan al een goed beeld in welke mooie omgeving het hotel gelegen is.

Binnen een kwartier in het centrum van Londen

Het hotel ligt op een paar minuten lopen van de metro en daar ben je dan binnen een kwartier in het centrum van Londen. Dit betekent ook dat het hotel niet middenin het drukke centrum van de stad ligt. Ga je een wandeling maken in de omgeving van het hotel dan is het ongeveer acht minuten lopen naar het Barbarian en dit is ook zeker een bezoek waard. Of je nu voor de eerste keer of al vaker in Londen bent geweest dit hotel is een aanrader. De prijs en de locatie die zijn prima en die zullen ervoor zorgen dat het verblijf prettig verloopt.

De kamers in het easyHotel Old Street zijn netjes en schoon

Het belangrijkste is natuurlijk of de kamers netjes zijn en dat is bij het easyHotel Old Street het geval. Doordat je meteen van de badkamer gebruik kunt maken weet je dat je ook fris op pad kunt. Er zijn veel mogelijkheden bij dit hotel. Wil je een tweepersoonskamer maar dan liever wel met twee aparte bedden dan is dat gewoon mogelijk. Het personeel van het hotel is vriendelijk. Heb je een vraag of een probleem dan kun je dit meteen melden. Er zal dan alles aan gedaan worden om het op te lossen. Je weet dan ook dat klantvriendelijkheid belangrijk is bij dit hotel. Dit is waarom gasten steeds terug blijven komen bij dit hotel.

easyhotel-old-street_17.jpg easyhotel-old-street_5.jpg easyhotel-old-street_1.jpg easyhotel-old-street_15.jpg easyhotel-old-street_3.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

easyHotel Old Street ligt een beetje uit het centrum, maar met de metro staat u binnen 13 min in het hartje Londen.

Adresgegevens

80 Old Street
Londen, EC1V 9AZ
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: