hotel londen jumeirah carlton tower

Jumeirah Carlton Tower

Bereid u voor om in de watten te worden gelegd in het hotel de Jumeirah Carlton Tower. Het hotel is gelegen op een geweldige locatie en biedt een fantastisch uitzicht over Londen.

BOEK NU

Een hotel met een ongekende luxe en een ongekend uitzicht. Dat is Jumeirah Carlton Tower. Het is een hotel met vijf sterren wat van alle gemakken is voorzien. De luxe die is overal in het hotel terug te vinden. Dit is wanneer je het hotel binnenloopt maar ook als je de buitenkant van het hotel bekijkt. Verder zijn de kamers oogstrelend om te zien. Deze bieden je gratis badjassen en uiteraard kunnen de gasten ook van gratis wifi gebruik maken. De badkamers die kennen een zeer fraaie luxe uitstraling en zorgen ervoor dat je in de ochtend weer fris op pad kunt. Ben je een gast in dit hotel dan weet je dat je echt in de watten gelegd zal worden.

Je laten behandelen in het spa

Niet alleen in Londen is het leuk om rond te lopen. Ook het hotel biedt je genoeg mogelijkheden. Het is daar bijvoorbeeld mogelijk om een duik in het zwembad te nemen. Dit bad dat is ook voorzien van een golfsimulator en dit is een leuke belevenis. Ook is er een zeer fijne spa waar behandelingen kunnen worden geboekt. Je weet dat als jij je laat behandelen in deze spa dat je dan al je zorgen zal vergeten. De spa die biedt ook een panoramisch uitzicht over Londen. Het ontspannen zal compleet zijn als je gebruik maakt van de sauna en het stoombad. Wil je fit blijven tijdens het verblijf dan is dit ook mogelijk. Er is niet alleen een fitnessruimte in het hotel te vinden maar ook een aerobicsstudio.  Je merkt wel dat als je een verblijf zal boeken bij dit hotel dat je dan weet dat je het naar je zin zal hebben. Door de behandelingen en de mogelijkheden om fit te blijven zal je helemaal klaar zijn om de stad Londen goed te verkennen.

Maar liefst drie restaurants om uit te kiezen

Wil je lekker dineren dan zou je Londen in kunnen lopen. Op loopafstand zijn daar namelijk zeer veel mooie restaurants te vinden. Toch is het niet nodig om het hotel te verlaten. Je zou er ook voor kunnen kiezen om in het hotel zelf te dineren. Er zijn dan maar liefst drie restaurants met ieder een andere stijl van eten. Er is bij het hotel ook mogelijk om bij het ontbijt aan te schuiven. Wanneer je dit doet dan zal je echt genieten van de ruime keuze. Dit zorgt ook voor een goede basis en veel energie die je in Londen wel kunt gebruiken.

Veel designwinkels in de omgeving

Winkel je graag dan is dit een ideaal hotel om in te verblijven. Dit komt omdat het grote warenhuis Harrods slechts op vijf minuten lopen ligt. In de omgeving zijn dan ook nog eens veel designwinkels te vinden. Dit zijn dan onder andere Prada, Chanel en Cartier. Wil je een lekkere wandeling maken dan kun je dit in het nabij gelegen Hyde Park doen. Verder zijn er in de omgeving veel museums en theaters te vinden. Voldoende vermaak en bezienswaardigheden om je mee te vermaken tijdens het verblijf in de stad.

jumeirah-carlton-tower_2.jpg jumeirah-carlton-tower_8.jpg jumeirah-carlton-tower_11.jpg jumeirah-carlton-tower_19.jpg jumeirah-carlton-tower_25.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Jumeirah Carlton Tower hotel ligt op 5 min lopen van Hyde Park en de Buckingham palace gardens.

Adresgegevens

Cadogan Place
Londen, SW1X 9PY
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: