hotel londen oakley hotel

Oakley Hotel

Het Oakley hotel is gevestigd in een typisch Engels gebouw en is ook zo ingericht. Engelser kan haast niet, daar moet u van houden, maar het is in ieder geval een authentieke ervaring en beleving.

BOEK NU

Het kan best een klus zijn om in Londen een betaalbaar hotel te vinden. Toch is het wel mogelijk en dat blijkt ook wel als je een overnachting boekt bij het Oakley Hotel. Dit is een mooi en schoon hotel gelegen in de wijk Chelsea. Je verblijft dan voordelig in het centrum van Londen. Dit kan behoorlijk lastig zijn en je ziet dat er dus gewoon hotels zijn die dit mogelijk maken. Het personeel van het hotel is vriendelijk en is je graag van dienst. Mocht je dan ook een probleem hebben of een vraag hebben dan zijn ze je graag van dienst. Dit maakt dat het verblijf dan een stuk fijner zal worden als je weet dat je goed te woord wordt gestaan.

Het Oakley Hotel is gevestigd in een prachtig pand

Het hotel is niet alleen gelegen op een mooie plek maar is ook in een fraaie gebouw gevestigd. Dit is een gebouw met een Victoriaanse stijl. Is het mooi weet dan kun je ook op het terras of de patio in de tuin plaatsnemen. In de ruimten van het hotel is gratis wifi beschikbaar. Daarbij is het in het souterrain van het hotel mogelijk om de hele dag door gratis koffie of thee te krijgen. De kamers zelf zijn netjes en schoon. Wat belangrijk is om op te letten dat is de badkamer. Er zijn bij dit hotel kamers met een eigen badkamer maar ook kamers met een gedeelde badkamer. Kies je ervoor om een kamer met een gedeelde badkamer te nemen dan zal je nog meer kunnen besparen op de prijs. De kamers hebben goede kasten of bergruimten voor je klein. Iedere kamer heeft een televisie en verder is er een föhn aanwezig. Je hebt dus alle nodige faciliteiten om er een goed verblijf van te maken.

Genieten van een goed ontbijt

Het hotel biedt je de mogelijkheid om van een goed ontbijt te genieten. Je hebt hierbij dan de keuze uit een traditionele Engels ontbijt of een continentaal ontbijt. ’s Morgens voorzie jij jezelf dan van de nodige energie. Ga je dan de stad Londen bekijken dan weet je dat je daar voldoende energie voor hebt. Je weet dat er in de avond weer een goed bed op je staat te wachten. Je zal dan ook prima kunnen uitrusten en een goede nachtrust beleven.

Een goede omgeving om te verkennen

Wanneer je ’s morgens wakker wordt en goed uitgeslapen bent dan is het leuk om de omgeving van het hotel te verkennen. Binnen zeven minuten wandel je naar leuke winkels. Loop je dan iets verder dan is er ook een metrostation om makkelijk in de andere wijken van Londen te komen. Verder zijn er leuke parken in de omgeving te vinden. Ook zijn er theaters en musea die bezocht kunnen worden. Dit hotel; bewijst maar weer dat het helemaal niet duur hoeft te zijn om de stad Londen te bezoeken. Voor een lage prijs boek je een kamer. Daarna hou je dan extra geld over wat je goed zal kunnen gebruiken als je Londen gaat verkennen.

oakley-hotel_1.jpg oakley-hotel_3.jpg oakley-hotel_30.jpg oakley-hotel_31.jpg oakley-hotel_4.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Het Oakley Hotel ligt in de leuke wijk Chelsea dicht bij de Theems. Op 7 min vindt u leuke winkeltjes, restaurantjes en pubs.

Adresgegevens

73 Oakley Street
Londen, SW3 5HF
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: