hotel London the dorchester

The Dorchester

The Dorchester is de goede keuze als u op zoek bent naar comfort, een goede locatie en heerlijk eten. U zit midden in Londen, maar midden in het groen want het hotel ligt tussen het grootste stadspark van Londen en Green Park in.

BOEK NU

Eigenlijk zijn er alleen maar pluspunten te noemen als je verblijft in The Dorchester. Dit is een hotel met vijf sterren wat luxe een heel andere betekenis geeft. Het hotel is gevestigd in een prachtig pand wat je al zal doen verbazen. Wanneer je dan binnen gaat in het hotel dan zal je echt genieten van de inrichting. Iets wat het hotel uniek maakt is dat er vele bloemstukken te vinden zijn. Deze bloemstukken die worden iedere dag vers geschikt. Dit geeft het hotel een fijn aanzien en het is ook mooi om iedere dag deze bloemstukken te zien staan. Alleen rondlopen door het hotel is al iets wat je een heerlijke gevoel zal geven.

Vriendelijkheid, luxe en gemak in één hotel

Het is lastig om het sterkste punt van het hotel te noemen aangezien dit hotel er zoveel heeft. De locatie is in ieder geval al geweldig. Het hotel kijkt uit over het Hyde Park. Dit is dan prachtig om te zien als je ’s morgens voor het eerst uit de ramen kijkt. In het hotel is vriendelijk personeel aanwezig die bereid zijn je overal bij te helpen. De kamers die zijn bijna te mooi om te verlaten. Dit zijn zeer luxueuze kamers die voorzien zijn van een eigen luxe badkamer met Italiaans marmer. Daar hangen dan ook zeer zachte badjassen die lekker zijn om te dragen. Wil je even een frisse neus halen dan zou je dit in Hyde Park kunnen doen. Wat ook een aanrader is dat is om de landschapstuin in te gaan. Deze is fraai aangelegd en hoort bij het hotel. Loop je het hotel dan weer binnen dan zie je de karakteristieke kroonluchters die het hotel een eigen aanzien geven.

Eten op een indrukwekkende manier

Het restaurant van het hotel daar zwaait Alain Ducasse de scepter. Deze chefkok heeft ervoor gezorgd dat het restaurant een Michelin-ster heeft gekregen. Er zijn in dit restaurant heerlijke Franse gerechten te bestellen. Wil je liever een ander menu dan kun je bij restaurant The Grill terecht. Als je in Londen bent dan moet je ook van een High Tea hebben genoten. Dit kan gedaan worden in The Promenade. Het hotel heeft verder een bar waar exclusieve wijnen te bestellen zijn. Ook een cocktail kan bij deze bar besteld worden.

Laat je verwennen in de spa van het hotel the Dorchester

De spa van het hotel biedt een groot aanbod aan behandelingen. Dit is fijn om te ondergaan en dit zal je een heerlijk gevoel geven. Stel je eens voor dat je ’s morgens een behandeling in het spa besteld en daarna de stad in gaat om daar lekker te genieten van alles wat Londen zo mooi maakt. Wil je fit de dag beginnen dan is er in het hotel ook een eigen fitnessruimte waar je uiteraard gratis gebruik van kunt maken. Verder is er voor de gasten van het hotel ook gratis wifi beschikbaar. The Dorchester biedt een luxe die je nog nooit hebt ervaren. Het is een hotel die Londen nog een fraaiere beleving maakt en die de reis memorabel zal maken.

the-dorchester-dorchester-collection_31.jpg the-dorchester-dorchester-collection_1.jpg the-dorchester-dorchester-collection_2.jpg the-dorchester-dorchester-collection_3.jpg the-dorchester-dorchester-collection_6.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

The Dorchester kijkt uit over het mooie Hyde Park en ligt in de buurt van Green Park en Buckingham Palace. Het metrostation Hyde Park Corner is een klein stukje lopen en dan ligt heel Londen aan je voeten.

Adresgegevens

53 Park Lane
Londen, W1K 1QA
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: