hotel london the soho hotel

The Soho Hotel

The Soho Hotel is een mooi ingericht, comfortabel hotel in hartje Londen. Voor een onvergetelijke vakantie zit u helemaal goed in the Soho Hotel.

BOEK NU

Londen is een grote stad en er zijn veel hotels te vinden. Toch zal het voor jou belangrijk zijn om te overnachten in een hotel wat netjes is en wat je luxe biedt. Deze garantie die heb je als je besluit een overnachting te boeken bij The Soho Hotel. Dit is een hotel wat je echt luxe laat ervaren. Het is een hotel wat vijf sterren heeft en wat een onuitwisbare indruk achter zal laten. Dit is niet alleen omdat het hotel zo luxe is. Dit komt ook omdat het een hotel is wat zeer vriendelijk en behulpzaam personeel heeft. Dit zie je ook vaak terug als de beoordelingen van gasten gelezen worden. Is er een probleem of heb je een vraag dan zal je goed en snel geholpen worden.

Op de kamer is het echt genieten

De kamers zijn zo ingericht dat het echt genieten is. Zo is er een grote televisie aanwezig en ook een dock voor je iPod. Verder weet je dat de temperatuur goed zal zijn aangezien er airconditioning op de kamer aanwezig is. Natuurlijk beschikt iedere kamer over een eigen badkamer. De luxe die je van de kamer gewend bent die vind je dan ook terug bij de badkamer. Om het genieten compleet te maken is het mogelijk om op de kamer diverse behandelingen te boeken. Het is dan mogelijk om een keuze te maken uit een massage, een gezichtsbehandeling of een manicure. Er is dan wel geen spa in het hotel aanwezig maar er zijn wel mogelijkheden om je te laten behandelen. We willen je ook echt aanraden om dit te doen. Wanneer je dit doet dan zal dit ontspannend werken en kun je volledig fris de stad bezoeken.

De medewerkers spreken Nederlands

Het is leuk om te weten dat de medewerkers Nederlands spreken. Dit maakt het makkelijker om te communiceren. Vooral als het spreken van Engels lastig is. Je kunt bij de receptie voor alle vragen terecht en daar zal je dan ook zien dat men je graag helpt. Ook kan het personeel je helpen bij het vinden van leuke bezienswaardigheden. Wil je graag een hapje of een drankje in het hotel doen dan is dat ook mogelijk. Er is een zeer fijn restaurant aanwezig waar heerlijke moderne gerechten worden geserveerd. Uiteraard is er ook de mogelijkheid voor een high tea en kan er ontbijt worden genuttigd in de ochtend.

Je eigen personal trainer

Wat toch wel redelijk uniek te noemen is dat is de personal trainer die het hotel heeft. Bijna ieder hotel heeft wel een eigen fitnessruimte waar gebruik van gemaakt kan worden. Vind je het fijn om iemand te hebben die je helpt in vorm te komen dan is het mogelijk om van de personal trainer gebruik te maken. Uiteraard train je dan in een volledig uitgeruste fitnessruimte met de nieuwste apparatuur. Het hotel biedt dan ook voldoende mogelijkheden om lekker te genieten en een fijne tijd in Londen te hebben. Het is ook een hotel wat voor een betaalbare prijs te boeken is.

the-soho-hotel_43.jpg the-soho-hotel_4.jpg the-soho-hotel_5.jpg the-soho-hotel_1.jpg the-soho-hotel_2.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Het Soho hotel ligt midden in de hippe, kosmopolitische wijk Soho. Dat betekent dat Oxfort street op maar 5 min van het hotel ligt en de pleinen Piccadilly circus en Leicester Square liggen op 10 min lopen van het hotel.

Adresgegevens

4 Richmond Mews
Londen, W1D 3DH
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: