45-park-lane

45 Park Lane

45 Park Lane biedt luxe kamers in het midden van Londen naast het prachtige en grote Hyde Park. U zit midden in de stad en de drukte, maar u kunt de rust zo op zoeken in het hotel of in het park.

BOEK NU

Echt genieten van Londen dat doe je als je ook weet te verblijven in een goed hotel. Zoek je een hotel met een fraaie uitstraling, zeer veel luxe, vriendelijk personeel en een goede ligging dan is 45 Park Lane een hotel wat zeer aan te raden is. Wanneer wij je zeggen dat dit een hotel is wat uitzicht biedt op Hyde Park dan zal je waarschijnlijk al verkocht zijn. ’s Morgens schuif je de gordijnen open en zie je de pracht van het park. Je hebt dan al heerlijk geslapen en zal direct onder de indruk zijn. Dit geeft je dan meteen veel zin om Londen te bekijken. Misschien trek je dan je hardloopschoenen wel aan en besluit je om een parkje door het park te rennen.

Ontspannen wakker worden in de fraaie kamers

We roemden al het uitzicht en dat maakt het alleen al de moeite waard om in het hotel te verblijven. Toch zal je niet alleen onder de indruk zijn als je naar buiten kijkt maar ook als je om je heen kijkt in de kamer. Deze zijn fraai ingericht en hebben alle luxe die je maar wenst. Natuurlijk is er gratis wifi waar gebruik van gemaakt kan worden. Daarbij is er dan ook een mooie vorm van entertainment met een grote tv van Bang & Olufsen. Er zijn hier ook vele betaalkanalen op te bekijken. badkamers die zijn in het marmer uitgevoerd en hebben heerlijke toiletartikelen van het merk Aromatherapy Accociates. Het is dan niet alleen je eigen kamer waar jij je kunt vermaken. Ook het hotel biedt nog vele andere mogelijkheden. Er is een verdieping in het hotel met een eigen bibliotheek. Ook is op deze verdieping een prachtige mediaruimte te vinden. Wil je fit blijven dan kun je terecht in de mooie fitnessruimte van 45 Park Lane. Er zijn dan ook nog eens eigen massagetherapeuten die ervoor zorgen dat je lichaam helemaal klaar is voor het verkennen van Londen.

Heerlijk dineren in het restaurant van het hotel 45 Park Lane

Wil je lekker dineren dan zijn daarvoor twee mogelijkheden. Je kunt dan genieten van vele soorten vlees in het Amerikaanse Steakhouse. Wil je liever wat verfijnder eten dan kan dit bij het restaurant waar je onder andere kreeft en rundvlees van topkwaliteit kunt proeven. Ook zijn er in dit restaurant dan exclusieve wijnen te bestellen. Dit is ook het restaurant waar je ’s morgen het ontbijt kunt nuttigen. Dit is dan ook een uitgebreid ontbijt wat je genoeg energie zal geven.

Winkelen in de buurt van het hotel

Liefhebbers van uitgebreid winkelen die zullen het zeker naar de zin hebben. Op slechts een kwartiertje lopen ben je al in het winkelgebied. We gaven al aan dat het hotel gelegen is bij Hyde Park. Dit park daar kun je natuurlijk lekker wandelen maar het is ook mogelijk om daar te varen of om met een paard te rijden. Ook diverse theaters zijn in de omgeving te vinden. Het is misschien overbodig om te zeggen maar het is een zeer prettig verblijf in het hotel. Er zijn dan ook voldoende mogelijkheden in de omgeving om je te vermaken.

 

45-park-lane-dorchester-collection_1.jpg 45-park-lane-dorchester-collection_2.jpg 45-park-lane-dorchester-collection_25.jpg 45-park-lane-dorchester-collection_17.jpg 45-park-lane-dorchester-collection_16.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Dit hotel is gelegen naast Hyde Park in het centrum van London. In de omgeving vindt u Buckingham Palace, musea, theaters en het winkelgebied.

Adresgegevens

45 Park Lane
Londen W1K 1PN
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: