hotel londen 41

Hotel 41

Hotel 41 is een heerlijk rustig hotel haast naast het Buckingham Palace. U zult zich er uiterst welkom voelen want niets is te veel voor de professionele staff.

BOEK NU

Heb je altijd al Buckingham Palace eens willen zien en zoek je een hotel in de buurt? Hotel 41 is dan een prima keuze. Dit is een hotel met vijf sterren dat aan al je verwachtingen zal voldoen. De service die door dit hotel wordt aangeboden moet echt ervaren worden. Je zal dan merken dat jij echt gewaardeerd wordt als gast en dat men het ook belangrijk vindt dat de gasten het naar de zin hebben. Het hotel heeft de uitstraling van een traditionele Londense club. Dit merk je aan alles. Het geeft ook een rustige uitstraling en je zal dan ook helemaal tot rust komen als je verblijft in het hotel.

Heerlijk overnachten in de prachtige kamers van Hotel 41

Wil je lekker overnachten dan kan dit in één van de prachtige kamers. Iedere kamer heeft een thema met de kleuren zwart en wit. De bedden die zijn voorzien van een matras wat handgemaakt is. Je bent dan ook echt verzekerd van een goede nachtrust. Naast de matras is de kamer van alle gemakken voorzien. Er is airconditioning in de kamers aanwezig en de bedden die zijn voorzien van zeer luxe beddengoed. Je vermaken op de kamer zal geen enkel probleem zijn aangezien er op de grote televisie nieuwe films beschikbaar zijn. Ook is er een dock voor je iPod zodat je eigen muziek geluisterd kan worden. De badkamer die bij de kamer hoort die is in marmer uitgevoerd. De luxe toiletartikelen die daar te vinden zijn die zijn van het merk Penhaligon. De kamer zal je dan ook echt ontspanning bieden en zorgen voor een goede rust. Jij bent dan ook klaar om na de overnachting de stad in te gaan en te genieten van alle fraais wat Londen te bieden heeft.

De hele dag gratis hapjes

Wat erg leuk is bij dit hotel is dat er de hele dag door gratis hapjes zijn. Dit is voor alle gasten. Zo is er chips, vers fruit en ook gedroogd fruit en noten. Voor de zoetekauwen zijn er chocolaatjes en toffees. ’s Avonds worden er kleine bakjes ijs geserveerd. Deze worden aangeboden met vers gebakken scones met jam. Dit maakt het ook weer dat jij je speciaal zal voelen als gast. Het zijn de kleine dingen die het doen bij dit hotel. Het gratis krijgen van de hapjes dat is daar een goed voorbeeld van.

Genieten in de exclusieve lounge

Wil je even bijkomen van een drukke dag lopen in Londen dan kan dit in de exclusieve lounge. Het glazen dak zorgt daar voor veel licht en geeft de lounge een mooie uitstraling. Ook het ontbijt dat kan in deze lounge worden genuttigd. De ligging van het hotel samen met de luxe die er geboden wordt maakt het een onvergetelijk verblijf. Doordat je binnen een paar minuten bij leuke bezienswaardigheden bent kun je op je gemak Londen verkennen. Er is voor iedereen wel wat wils in de omgeving van het hotel te vinden. Je kunt er winkelen en het is ook mogelijk om museums en theaters te bezoeken.

41_25.jpg 41_4.jpg 41_20.jpg 41_24.jpg 41_39.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Het luxe hotel 41 ligt direct achter Buckingham Palace, ideaal gelegen dus.

Adresgegevens

41 Buckingham Palace Road
Londen, SW1W 0PS
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: