hotel londen haymarket hotel

Haymarket Hotel

Het charmante vijfsterrenhotel Haymarket Hotel ligt in de chique buurt rond Trafalgar square. Alle belangrijkse bezienswaardigheden zijn op loopafstand te vinden en u kunt zich daarna rustig terugtrekken in dit comfortabele hotel om bijvoorbeeld in de avond een baantje te trekken in het binnenzwembad.

BOEK NU

Het Haymarket Hotel is een hotel wat vijf sterren heeft. Het een lekkere luxe en biedt je de mogelijkheid om ook goed te ontspannen als je Londen wilt bezoeken. Het is een echt Engels hotel waar je ook van de Engelse gebruiken kunt gebruik maken. Zo wordt er dagelijks om half vijf ’s middags een afternoon tea geserveerd. Je kunt dan kiezen tussen koffie en thee en er staan dan prachtige taarten en scones met jam om bij de thee of koffie te eten. Dit is iets wat je ook zeker moet doen als je in het hotel verblijft. Het kan dan wel zijn dat het je trek voor het avondeten wegneemt maar je ervaart het drinken van thee (of koffie) als nooit tevoren.

Verblijven in een gastvrij hotel

Natuurlijk worden alle hotels geacht gastvrij te zijn. Toch krijgt de term gastvrij een hele andere betekenis is dit hotel. Het verblijven in dit hotel is dan ook echt een vorm van ontspanning. Dit komt natuurlijk door de kamers die voorzien zijn van een fijn bed. Verder is er dan een goede telvisie aanwezig en een dock voor de iPod. Iedere kamer heeft een ruim gevulde minibar maar als je dan nog steeds honger hebt dan is er ook de roomservice. Deze staat dag en nacht voor je klaar. Heb je dan middenin de nacht honger gekregen dan kun je iets te eten bestellen. Natuurlijk zijn de badkamers die behoren bij de kamers ook dik in orde. Daar vind je dan ook direct alle toiletartikelen die je nodig hebt. Deze hoef je dan ook niet meer mee te nemen. Wat je verder nog moet weten is dat het personeel ook je graag van dienst is. Heb je dan ook iets nodig op de kamer of wil je graag iets weten over een bezienswaardigheid dan kun je dit op ieder moment van de dag vragen.

Eten in de buurt van het Haymarket Hotel

Het hotel is gelegen in een buurt met veel restaurant. In het hotel kun je lekker eten maar dit kun je dus ook in de omgeving doen. Ben je met je geliefde in Londen dan is het leuk om het hotel uit te lopen en dan te zien wat voor mogelijkheden er allemaal zijn. Je kunt dan samen een restaurant uitkiezen wat goed bij jullie past. Daar genieten jullie dan van een heerlijk romantisch diner.

Een prachtige locatie in de buurt van veel trekpleisters

Het hotel is gelegen op een prachtige locatie en er zijn veel trekpleisters in de buurt. Zo is het Buckingham Palace maar enkele minuten lopen. Wil je winkelen dan zal je helemaal het naar je zin hebben. Er zijn veel winkels in de buurt en er zijn ook winkels van designers te vinden. Zo kun je er de winkels van Apple, Burberry en Chanel vinden. Ben je geïnteresseerd in musea en theaters dan zijn deze ook in de buurt te vinden. In het hotel kun je naast overnachten ook gebruik maken van de uitgebreide fitnessruimte en van de spa.

haymarket-hotel_28.jpg haymarket-hotel_31.jpg haymarket-hotel_10.jpg haymarket-hotel_2.jpg haymarket-hotel_3.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Het Haymarket Hotel ligt in de buurt van Trafalgar Square, the National Gallery en op loopafstand van Piccadilly Circus.

Adresgegevens

1 Suffolk Place
Londen, SW1Y 4HX
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: