hotel londen citizenm london bankside

CitizenM London Bankside

CitizenM London Bankside hotel is een sfeervol en leuk ingericht hotel in het centrum van Londen. U zult uw ogen niet alleen uitkijken in de stad, maar ook zeker in het hote.

BOEK NU

Zoek je een hotel in het zuidoosten van Londen dan het citizenM London Bankside hotel een aanrader. Dit is een hotel wat je alles zal bieden wat je maar nodig hebt. Het is een hotel die je voor verschillende doeleinden kunt boeken. Dit is als je voor je werk in de stad bent maar ook als je voor je plezier de stad gaat bezoeken. Dit komt omdat er voor de gasten gratis gebruik te maken is van iMac’s en ook is er een printservice die voor de gasten gratis is. Dit kan handig zijn als je zaken hebt in dit deel van de stad en dan op zoek bent naar een hotel die je de mogelijkheid geeft om goed te werken. Uiteraard is er ook een bureau op de kamer aanwezig waar de werkzaamheden kunnen worden verricht.

De gasten worden echt verwend in het citizenM London Bankside hotel

Ben je een gast in het hotel dan zal je echt verwend worden. De kamers die zijn trendy en zullen zeker bevallen. Deze zijn voorzien van sfeerverlichting. Het mooie aan deze verlichting is dat die te regelen is met een tablet. Deze is dan ook uiteraard op de kamer aanwezig. Hiermee is dan niet alleen de verlichting te regelen maar ook de de televisie en de muziek.Verder zijn ook met enkele aanrakingen op het scherm de jaloezieën te openen en sluiten en is de temperatuur te regelen. Dit geeft al aan hoe makkelijk het wordt gemaakt voor de gasten. Heb je ook maar ergens hulp bij nodig dan kun je de receptie bellen. Deze zijn je graag van dienst en helpen je het zo makkelijk mogelijk te maken. De badkamers die zijn allemaal voorzien van een regendouche en dit zorgt dat je helemaal fris de kamer zal verlaten.

Eten en drinken in het citizenM London Bankside hotel

Het hotel heeft niet echt een restaurant voor een diner. Toch zal je voldoende restaurants in de omgeving van het hotel kunnen vinden. Wel is er de CanteenM. Deze is 24 uur per dag geopend en daar kun je terecht voor lekkere broodjes en een aantal andere warme gerechten. Uiteraard is het hotel ook voorzien van een bar. Hier kunnen niet alleen de standaard drankjes worden besteld maar ook cocktails. Wil je met een heerlijk ontbijt de dag starten dan kan dit genoten worden in de ontbijtbar.

Een ervaring in Londen die niet te vergelijken is

Het hotel biedt je een ervaring die niet te vergelijken is met de andere hotels. Dit is omdat de gasten goed behandeld worden. Het is hier bijvoorbeeld mogelijk om gratis films te kijken. Het is bij dit hotel ook mogelijk om van gratis wifi gebruik te maken. Verder zit je dan ook nog eens in een gedeelte van Londen waar voldoende te beleven is. Binnen tien minuten ben je bijvoorbeeld bij de St Pauls Cathedral. Ook het trein en metrostation is op korte afstand van het hotel te vinden. Daarbij is dit dan ook nog eens een hotel wat voor een zeer voordelige prijs te boeken is.

citizenm-london-bankside_1.jpg citizenm-london-bankside_18.jpg citizenm-london-bankside_29.jpg citizenm-london-bankside_35.jpg citizenm-london-bankside_37.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

CitizenM London Bankside ligt op slechts 2 min lopen van het Tate Modern museum en op 600 meter van de Millenium Bridge St Pauls Cathedral en op 10 min lopen van St Pauls Cathedral.

Adresgegevens

20 Lavington Street
Londen, SE1 0NZ
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: