hotel londen corinthia hotel london

Corinthia Hotel London

Corinthia Hotel London heeft alles dat u zich maar kunt wensen en meer. Voor een gegarandeerd onvergetelijk verblijf in Londen zit u helemaal goed in het Corinthia.

BOEK NU

Het Corinthia Hotel London is een hotel wat een ruime mate aan luxe biedt en wat gelegen is in een mooi gedeelte van Londen. het is een hotel wat goed wordt beoordeeld door de gasten en wat er voor zal zorgen dat je trip aan de stad niet snel vergeten zal worden. Als je naar Londen gaat dan wil je in een hotel verblijven wat je een goed gevoel geeft en waar je ook van heerlijke luxe kunt genieten. Dat is bij dit hotel zeker het geval. Het is een hotel wat gevestigd is vlakbij Trafalgar Square en bij Whitehall. Het is ook het eerste hotelconcessie voor Harrods. Het is dan ook hotel wat een echte aanrader is om in te verblijven.

De luxe is overal te zien

De luxe die het hotel te beiden heeft die is overal te zien. Deze luxe die je ook lastig omschrijven. Dit is ook iets wat echt moet worden ervaren als er verbleven wordt in het hotel. Door het hotel heen zie je overal bloemen staan. Deze zijn afkomstig uit de bloemisterij en die worden dagelijks vers geschikt. Dit geeft het hotel ook een fris aanzien. De hoge plafonds en de lobby geven ook een fraai uitzien aan het hotel. De inrichting die is gebaseerd op ontwerpers van wereldklasse. In het hotel is de grootste spa van Londen te vinden. Hier kun je vele heerlijke behandelingen boeken. Verblijf je in het hotel dan is het zeker aan te raden de spa een bezoek te brengen. Verder kun je ook een bezoek aan de eigen kapsalon van het hotel brengen. Hiervan is de eigenaar Daniel Galvin. Wil je dus helemaal ontspannen en met een nieuw kapsel de stad verkennen dan is dit gewoon mogelijk. De spa van het hotel is ook bekroond en dit geeft ook wel de kwaliteit aan.

De kamers zijn van alle gemakken voorzien

De kamers die hebben ieder een eigen identiteit deze ademen nog de sfeer van het jaar 1885 uit maar zijn voorzien van alle hedendaagse gemakken. Er is bijvoorbeeld een iPod-dock te vinden en er zijn vele (betaal)kanalen op een grote en kwalitatieve televisie te bekijken. De kamer heeft een eigen badkamer die prachtig afgewerkt is. Door de gasten van het hotel is er van gratis wifi gebruik te maken.

Lekker eten in Corinthia Hotel London

Het hotel biedt voldoende mogelijkheden om lekker te eten. Het is dan ook niet nodig om daarvoor Londen in te gaan. Het restaurant Nortall heeft een menu met de beste seizoensgebonden gerechten van dat moment. Ook is in het hotel een eigen Italiaans restaurant aanwezig. Het is hier echt aan te raden om de zelfgemaakte pasta’s te bestellen. Uiteraard beschikt het hotel ook over een bar om heerlijk een wijntje te drinken. Daar kun je dan ook de cocktails bestellen. Dit is een hotel wat geschikt is om voor veel redenen te verblijven. Dit kan zijn als je afspraak voor zaken hebt. Toch is dit ook een ideaal restaurant als je op zoek bent naar romantiek voor jou en je geliefde.

corinthia-hotel-london_28.jpg corinthia-hotel-london_1.jpg corinthia-hotel-london_2.jpg corinthia-hotel-london_5.jpg corinthia-hotel-london_9.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Corinthia Hotel London ligt in de directe en chique omgeving van Trafalgar Square en de Whitehall Gardens langs de Themes.

Adresgegevens

Whitehall Place
Londen, SW1A 2BD
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: