hotel london premier inn london waterloo

Premier Inn London Waterloo

Premier Inn London Waterloo is een fijn hotel in de buurt van alle grote bezienswaardigheden. Dit is Londen op zijn best.

BOEK NU

Het Premier Inn London Waterloo dat ligt op een prima locatie. Het is een hotel wat gelegen is op slechts twee minuten lopen van het treinstation en het metrostation. Het is een hotel wat is gevestigd van een voormalig militair ziekenhuis. Het hotel staat vooral bekend om de netheid. De gasten die prijzen dan ook de kamers die schoon en netjes waren. Jij kunt er dan ook zeker van zijn dat als je een bezoek aan dit hotel brengt dat als je op de kamer komt dat deze dan helemaal in orde zal zijn. Dit is dan meteen het juiste begin van je bezoek aan Londen. Je weet dat als je moe en voldaan van het bezoek terug komt in je hotel dat alles in orde zal zijn.

Er is een moderne inrichting in het hotel

Het hotel doet alles behalve oubollig aan. Het is juist zo dat er gekozen is voor een moderne inrichting die ook functioneel is. De kamers die beschikken over een goed bed en uiteraard over een televisie. Thee en koffie kan op de eigen kamer worden. De badkamer die is netjes en voorzien van een haardroger. Dit is nu een schoolvoorbeeld van een hotel wat alles biedt wat je nodig bent zonder te veel randzaken. Ben je in Londen om de stad goed te bekijken en vind je het het belangrijk dat het hotel schoon en functioneel is dan is dit hotel de juiste keuze. Het is mogelijk om van wifi te gebruiken in het hotel alleen dient daar wel een toelage voor betaald te worden. Dit geldt ook voor het ontbijt. Het is echter wel goed om het gebruik te nuttigen in het hotel. Er is dan een continentaal ontbijt wat voor een volle maag zorgt. Hier kun je dan de stad mee verkennen. Er is dan voldoende energie van het ontbijt om alle moois van de stad te bekijken.

De bezienswaardigheden in de omgeving

We gaven al aan dat het openbaar vervoer op korte afstand van het hotel ligt. Toch is de kans aanwezig dat jij helemaal geen gebruik hiervan hoeft te maken. Er zijn namelijk veel bezienswaardigheden die op loopafstand zijn. Wil je graag de Westminister Bridge dan kan dit op slechts vier minuten lopen. De echte toeristische attracties zoals de Big Ben, Westminister Abbey en het Tate Modern liggen op twintig minuten lopen. Dit lijkt een hele afstand maar het is juist lekker om deze wandeling te maken. Je ziet dan alle andere moois wat de stad te bieden heeft.

De gasten worden gewaardeerd in het hotel

Bij ieder hotel is het de bedoeling dat de gasten gewaardeerd worden. Toch is dit bij dit hotel ook echt het geval. Er is veel aan gedaan om het de gasten zo makkelijk mogelijk te maken. Zo is er een lift in het gebouw aanwezig en is het gebouw en de kamers geschikt voor minder validen. Ook de andere faciliteiten die zijn prima in orde. Mocht er ook maar iets zijn dan kun je het zeer vriendelijke personeel aanspreken en deze zijn jou dan graag van dienst.

premier-inn-london-waterloo_13.jpg premier-inn-london-waterloo_14.jpg premier-inn-london-waterloo_16.jpg premier-inn-london-waterloo_20.jpg premier-inn-london-waterloo_22.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Premier Inn London Waterloo ligt op een mooie locatie in de buurt van de Big Ben, de Eye of London, het aquarium en het Tate Modern museum.

Adresgegevens

York Road
Londen, SE1 7NJ
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: