hotel london sanderson

Sanderson

Als u geen zin heeft om al te veel te lopen of de metro van hier naar daar te nemen dan is het Sanderson hotel perfect voor u. Het is een mooi hotel voorzien van alles en in het midden van Londen centrum.

BOEK NU

Een hotel vinden in Londen dat kan best lastig zijn als je op zoek bent naar een hotel wat je net even wat meer klasse en stijl biedt. Toch zal je al snel tevreden zijn als je eenmaal de keuze gemaakt voor het Sanderson. Dit is niet alleen een prachtig hotel maar het heeft dan ook nog eens een ideale ligging. De gasten die verbleven in dit hotel die prezen vooral de stijl van het gebouw en de locatie. Uiteraard is het zo dat als je in dit hotel verblijft dat je verzekerd bent van een schone kamer. Ook de badkamer die is ook prima in orde. Daar kun jij je rustig verzorgen en je helaas klaarmaken voor een lekkere dag in een levende stad.

Locatie en luxe, dat is wat dit hotel biedt

Het is vooral de luxe die indruk maakt. Wanneer je het gebouw ziet dan zal je al blij zijn dat je de keuze voor dit hotel hebt gemaakt. Het is een innovatief hotel en dat brengt veel unieke kenmerken met zich mee. Het is niet alleen mogelijk om in dit hotel te overnachten. Het is ook mogelijk om er de hele dag en nacht van de fitnessruimte gebruik te maken. Deze ruimte die is bekleedt met videoschermen. Die zorgen er dan voor dat er de juiste motivatie gegeven wordt om de ultieme inspanning te leveren. Je weet dat als je een workout in deze fitnessruimte hebt gedaan dat je helemaal weer fit bent. Het kan een goed idee om de dag te starten met een heerlijk ontbijt. Vervolgens bezoek je de fitnessruimte. Je frist je dan op in de zeer fraaie badkamers en daarna ben je er helemaal klaar voor om de stad Londen te ontdekken.

De prachtige kamers in het hotel

De kamers die zijn allemaal ontworpen door Philippe Starck. Dit maakt het dat het unieke kamers zijn met prachtige meubelen. Het bed is ook uniek te noemen aangezien deze niet alleen lekker liggen maar ook lakens van Egyptisch katoen hebben. De kamer heeft aparte gebieden en deze worden gekenmerkt door de lagen van zachte gordijnen. Het plafond van de kamers zijn voorzien van kalmerende landschappen. In de badkamer ben je van alles voorzien. Toiletartikelen meenemen is niet nodig aangezien alle benodigdheden er al staan. In stijl van de kamer zijn dit ook luxe artikelen.

Heerlijk eten in het Sanderson

Wat echt het bezoeken waard is dat is het restaurant Suka. Dit is een restaurant et een authentieke Maleisische keuken. Wil je een drankje doen dan kun je terecht in de Purple Bar. Deze is gedrapeerd met aarde zijden gordijnen en doet de naam dus eer aan. Er is dan ook nog een Long Bar die maar liefst vijfentwintig meter lang is. Deze zal je heerlijk hamburgers serveren en hey is ook mogelijk om hier diverse cocktails. Londen biedt vele leuke restaurants en pubs maar je zal waarschijnlijk toch de meeste maaltijden in het hotel nuttigen. Neem daar dan bij dat je ook nog in een prachtig gebied van Londen verblijft en je weet dat het onvergetelijk zal worden.

sanderson-2.jpg sanderson-9.jpg sanderson-4.jpg sanderson-1.jpg sanderson-6.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Het Sanderson hotel ligt op een hele mooie locatie. Het is maar 2 min lopen naar Oxfort Street waar u fijn kunt winkelen en slechts 10 min lopen naar het British museum.

Adresgegevens

50 Berners Street
Londen, W1T 3NG
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: