hotel london st martins lane

St Martins Lane, A Morgans Original

St Martins Lane, A Morgans Original is een prachtig desing hotel. Het interieur van het hotel en de kamers zijn niet zomaar ingericht, maar er is een ontwerper aan te pas gekomen. Verblijf in stijl in Londen met een hamer in St Martins Lane.

BOEK NU

Londen is een stad die een flinke indruk op je zal maken. Daar moet dan wel de juiste plek bij passen waar je gaat overnachten. Het St Martins Lane, A Morgans Original is een hotel wat je de ervaring alleen nog maar beter zal maken. Het uit een hotel wat vijf sterren heeft en wat je een ongekende luxe biedt. Hoewel Londen een stad die je de hele dag zal vermaken zal je toch ook steeds weer de drang voelen om terug te gaan naar het hotel. Het hotel is namelijk zo mooi ingericht en biedt je veel faciliteiten. Het is dan ook mogelijk is om je hier lange tijd te vermaken. Het kan dan ook goed zijn om meerdere dagen te verblijven zodat je zowel van Londen als het hotel een goede indruk krijgt.

Relaxen krijgt een hele andere betekenis in het hotel St Martins Lane, A Morgans Original

Wil je echt relaxen dan kan dit in dit hotel. Er is in het hotel een restaurant aanwezig waar je echt volop zal genieten van alle eten. Dit is Asia de Cuba en het dineren doe je dan in een prachtig restaurant. Dit past helemaal bij de luxe stijl die het hele hotel heeft. Wil je graag genieten van een lekker kopje thee of een high tea dan is dit ook mogelijk en dit kan in de Den van het hotel. Hier kun je ook andere verfrissende dranken bestellen. Wil je niet alleen relaxen maar ook aan je conditie werken dan ben zal je helemaal content zijn met de keuze voor dit hotel. Dit hotel beschikt namelijk over de grootste hotel gym van Europa. Deze is uitgerust met dans studios met een wel heel aparte licht ervaring.

Een eigen boksring in het hotel

Er is ook een eigen Olympische boksring in het hotel aanwezig om je in het zweet te boksen. Natuurlijk zijn er ook de bekende apparaten aanwezig zoals je die ook vindt in je eigen gym. De morgen kun je dan ook beginnen met een lekkere workout. Er zijn ook DJ’s in de gym aanwezig om de juiste muziek bij de inspanning te draaien. Alleen dit is voor bepaalde mensen al een reden om specifiek voor dit hotel te kiezen. Als jij iemand bent die graag aan fitness doet dan zal dit hotel een gym bieden waar jij het helemaal naar je zin zal hebben. Ben je voldaan van het fitnessen en het verkennen van de stad Londen dan trek jij je terug op je kamer en daar kun je dan genieten van een uitstekende nachtrust.

De kamers zijn voorzien van een speciaal design

De kamers in het hotel die zijn ontworpen door Philippe Starck. De ramen van de kamers zullen meteen je aandacht trekken. Deze lopen namelijk helemaal door tot aan het plafond. Dit geeft een fraai uitzien aan de kamer. Het licht is interactief en dit is echt iets wat je moet ervaren om te kunnen begrijpen hoe fantastisch dit is. Uiteraard zijn er goede meubels aanwezig en is er een televisie met betaalkanalen. De kamer die biedt je dan ook alles wat je maar nodig hebt. Het is een prima om Londen te ontdekken als je weet dat je een goede nachtrust hebt genoten en dat je ook hebt geslapen in een kamer met stijl en klasse.

 

st-martins-lane-1.jpg st-martins-lane-2.jpg St-Martins-Lane-9.jpg St-Martins-Lane-4.jpg St-Martins-Lane-5.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

St Martins Lane, A Morgans Original ligt op slechts 5 min afstand en het Leicester Square ligt op ongeveer 10 min afstand lopen. Ook bent u zo in de leuke wijk Soho.

Adresgegevens

45 St Martin's Lane
Londen, WC2N 4HX
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: