hotel london the connaught

The Connaught

Het is heerlijk om te verblijven in hotel The Connaught. Het hotel is van alle gemakken voorzien zoals bar, restuarant, goede locatie, spa, binnenzwembad en ook kunt u er een lekker ontbijt krijgen zodat u de nieuwe dag goed kunt beginnen in het veelzijdige Londen.

BOEK NU

Eigenlijk is het lastig om een goede omschrijving te maken van de luxe die door The Connaught aangeboden wordt. Dit is echt een geval dat je het moet ervaren. Toch zullen wij je een indruk proberen te geven. Jij weet dan ook dat je echt eens een bezoek aan dit hotel moet brengen om een reisje naar Londen compleet te maken. Het hotel zelf is echt prachtig te noemen. Dat geldt dan voor het uiterlijk van het hotel maar ook zeker voor de inrichting. Het is misschien wel de overtreffende trap van chique wat de beste omschrijving van dit hotel. Uiteraard is het dan ook een hotel wat vijf sterren heeft en wat voorzien is van alle gemakken.

Meteen na aankomst de luxe ervaren

Kom je aan bij het hotel dan zal je direct de luxe ervaren. Er zijn namelijk conciërge en butlerdiensten waar gebruik van gemaakt kan worden. Is er dan ook maar iets wat je nodig hebt twijfel dan niet om het te vragen. Alles zal uit de kast worden gehaald om je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Dit blijkt ook wel uit de kamers van het hotel. Iedere kamer is uniek. Wat je wel in elke kamer vindt is een heerlijk kingsize bed. Dit zal je een goede nachtrust garanderen. Verder is er een televisie van topkwaliteit en zijn er vele kunstwerken op de kamer te vinden. De eigen badkamer die is van marmer. Ook in de badkamer is weer een televisie te vinden en daar is ook een inloopdouche waar uiteraard de toiletartikelen al voor beschikbaar zijn. De butler die staat altijd tot je beschikking en die kun je bellen als je iets nodig hebt. Ook het overige personeel is er om je van dienst te zijn. Dit zal je een zeer aangenaam gevoel geven.

Zorg dat je dineert in het eigen restaurant van The Connaught

Waar je zeker voor moet zorgen is dat je gaat ontbijten in het restaurant van het hotel. Dit is een restaurant wat twee Michelin-steren heeft en deze is ook bekroond met drie AA rozetten. De chefkok van het restaurant is Helene Darroze en dit is een kok die haar sporen ruim verdient heeft. Dat proef je ook terug en je zal dan tegelijkertijd genieten van de prachtige inrichting van het restaurant.  Naast het restaurant is er een ook het Espelette. Dit is een bistro-restaurant. Daarnaast is er een bar voor cocktails en wijnen. Dit zijn de Connaught Bar en de Bar Coburg.

Gelegen op een uitstekende locatie

Het hotel is gelegen op een uitstekende locatie. Om te winkelen zou je naar de nabijgelegen winkels van Cartier, Zara en Nike kunnen gaan. Het hotel is gelegen in Westminister en daar zijn ook verschillende parken en theaters te vinden. Toch hoef je het hotel niet uit om te genieten. Er is ook een spa om helemaal te te ontspannen. Hier worden behandelingen en geneeswijzen uit landen zoals China, Thailand en India aangeboden. Het verblijf in The Connaught is echt een ervaring op zich te noemen.

the-connaught_2.jpg the-connaught_1.jpg the-connaught_4.jpg the-connaught_11.jpg the-connaught_14.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Het hotel The Connaught ligt tussen de populaire wijk Soho en Hyde Park. U loopt zo naar Oxfort street en Bond street waar u goed kunt winkelen en daar vindt u ook de dichtsbijzijnde metrohalte.

Adresgegevens

Carlos Place
Londen, W1K 2AL
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: