hotel London the grand at trafalgar square

The Grand at Trafalgar Square

De absolute troef van het nette hotel The Grand at Trafalgar Square is de locatie dicht bij Trafalgar Square. Het is eenvoudigweg een goed hotel, niets meer en niets minder.

BOEK NU

Wil je verblijven in een hotel wat is gevestigd in een prachtig gebouw en wat ook nog eens is gelegen op een zeer mooie locatie? Dan is The Grand at Trafalgar Square een keuze die zeer aan te bevelen is. Het hoort echt bij de tophotels in de stad en zal je een heerlijk verblijf bieden. Het is een hotel wat je bezoek aan de stad helemaal compleet maakt. Je weet dat Londen een prachtige stad is om in rond te kijken. Ook weet je dan ook nog eens dat je in een hotel verblijft wat je een zeer prettig verblijf biedt. Dit is dan een zeer fijne luxe en dit maakt het dat ook de gasten die al verbleven in het hotel enorm enthousiast waren.

Elegante kamers die stijl en klasse uitstralen

Verblijven in het hotel doe je in prachtig ingerichte kamers. Het zijn kamers die helemaal bij het hotel passen en die een bepaalde stijl en klasse uitstralen die helemaal passen bij het uiterlijk van het gebouw. Dat het hotel vier sterren heeft dat zie je dan ook goed terug bij de kamers. In de kamers vind je hoge plafonds die het een heel ander aanzien geven. De inrichting is Victoriaans en dit doet elegant aan. De originele ramen van het gebouw zijn behouden en dit geven de kamers ook weer die prachtige uitstraling. De uitstraling die kan dan wel ouder overkomen en aan vroegere tijden doen denken maar de inrichting is juist van alle moderne gemakken voorzien. Zo is er bijvoorbeeld een dock voor de iPod zodat je altijd favoriete muziek kunt draaien. Ook is er een prachtig bed met luxe beddengoed op de kamer en natuurlijk kun je van de televisie genieten. Dit kan ook met vele betaalkanalen. Er is ook van gratis wifi in het hotel gebruik te maken.

Schoon en netjes

De kamers die kunnen wel een mooie uitstraling hebben maar je zal ook willen dat het schoon en netjes is. Dagelijks worden de kamers schoongemaakt. Dit is dan ook wat we vooral terugzien bij de beoordelingen van de gasten die al in dit hotel verbleven. Vooral de netheid van de kamers die wordt op prijs gesteld. Je kunt er dan ook zeker van zijn dat je in een hotel verblijft wat de hygiene goed op orde heeft. Heb je toch nog een probleem dan kun je dit uiteraard aan het vriendelijke personeel van het hotel voorleggen.

Een zeer fraaie ligging van het hotel

Het hotel is gelegen in de West End en Nelson’s Column en de National Gallery zijn op slechts op een paar minuten lopen. Het is een prachtige buurt die je vooral zal kunnen waarderen als je graag theaters bezoekt of een wandeling in een park maakt. Ook is het een ideaal hotel als je graag winkelt. Vlakbij het hotel vind je zeer veel leuke winkels. Je kunt je alleen al een hele dag vermaken door lekker te shoppen. Winkels van de grote merken zoals Chanel en Burberry zijn vlakbij het hotel gelegen.

the-grand-at-trafalgar-square_31.jpg the-grand-at-trafalgar-square_16.jpg the-grand-at-trafalgar-square_17.jpg the-grand-at-trafalgar-square_23.jpg the-grand-at-trafalgar-square_1.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

The Grand at Trafalgar Square ontleent zijn naam aan Trafalgar Square en ligt daar natuurlijk in de buurt. Het hotel ligt op 200 meter van de National Gallery en de metro is nog dichterbij. Ook ligt het hotel niet ver van de Theems en de Whitehall Gardens.

Adresgegevens

8 Northumberland Avenue
Londen, WC2N 5BY
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: