hotel London the nadler victoria

The Nadler Victoria

Natuurlijk bent u op zoek naar een leuk verblijf in Londen, de vraag is natuurlijk welk hotel u moet boeken. The Nadler Victoria zal u een goede nachtrust bieden naast Buckingham Palace.

BOEK NU

Een uitstekend viersterren hotel zo mogen we het The Nadler Victoria gerust noemen. Het is een hotel met zeer goede faciliteiten en die ook de gasten waardeert. Het is een hotel wat netjes is en wat een prima kwaliteit biedt voor de prijs die er betaald wordt. De gasten die in het hotel zijn verbleven die hebben goede beoordelingen achtergelaten. Het is niet zo makkelijk om een hotel te vinden wat op een prachtige locatie ligt en wat dan ook nog eens een goed verblijf levert. Bij dit hotel ben je verzekerd van een goede nachtrust. Je zal het personeel kunnen waarderen. Op deze manier wordt een verblijf in Londen wel een hele leuke ervaring.

Een hotel met moderne kamers

Bij een hotel draait het vooral om de kamers waar je in verblijft. Deze dienen in orde te zijn. Dit is zeker het geval. De kamers die hebben een mooie uitstraling en zijn ook van alle gemakken voorzien. Het is goed voor te stellen dat je bij terugkomst even een kopje koffie wilt drinken. Dit kan gewoon op de kamer. Alle kamers zijn namelijk voorzien van een Nespresso-apparaat. Daar kan tijdens het verblijf gratis koffie mee worden gedronken. Ook is er een kleine kitchenette aanwezig en een kluisje om de laptop in te plaatsen. Kom je voor zaken naar Londen dan is er ook een goed bureau waar je aan kunt werken. De kamers zijn dik in orde en deze hebben ook een nette en fraaie badkamer. Je kunt ’s morgens dan ook lekker fris aan de dag beginnen. Wil je de dag helemaal goed starten dan is het aan te raden om het ontbijt in het hotel te nuttigen. Je hebt dan een goede start van de dag en zal over voldoende energie beschikken om de stad te bezoeken.

Dineren in het prachtige Londen

Je zou er voor kunnen kiezen om een hapje te eten in het hotel. Uiteraard is dit goed geregeld. Toch is het ook fijn als je een stukje gaat lopen in de omgeving van het hotel. Daar zijn dan ook vele eetgelegenheden en restaurants te vinden. Wanneer je samen met je geliefde in de stad bent dan zal je waarschijnlijk een romantisch diner willen. Dit is ook mogelijk en dit kan ook op vele plekken. Het is dan fijn om samen door te stad te wandelen en dan een lekker diner samen te hebben in een mooi Londens restaurant.

De mooie ligging van hotel The Nadler Victoria

Het hotel heeft een mooie ligging en is geschikt om snel bij veel bezienswaardigheden te komen. Het St James’s Park ligt op slechts zevenhonderd meter van het hotel. Loop je dan nog even verder dan kom je bij de Westminister Abbey. Ook zijn in de buurt vele theaters en musea aanwezig. Hou je van winkelen dan is het verblijf in dit hotel ook aan te raden. Er zijn zijn in de nabije omgeving voldoende leuke winkels te vinden. Je kunt daar lekker shoppen en de meest leuke winkels bezoeken. Dit zal je bezoek aan Londen helemaal compleet maken.

the-nadler-victoria_1.jpg the-nadler-victoria_11.jpg the-nadler-victoria_9.jpg the-nadler-victoria_14.jpg the-nadler-victoria_17.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

The Nadler Victoria ligt in het centrum van Londen op slechts 300 meter van Buckingham Palace.

Adresgegevens

10 Palace Place
Londen, SW1E 5BW
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: