hotel London the rookery

The Rookery

The Rookery is een charmant, typisch Engels hotel in het centrum van Londen. Het hotel is heel anders dan de standaard en moderne hotels. Als je The Rookery binnengaat is het alsof je een andere tijd binnenstapt

BOEK NU

Een verblijf in het hart van Londen boeken dat is mogelijk en dat kan ook voor een goede prijs. Het is een hotel gelegen in de modieuze wijk Clerkenwell. Het hotel past prima in deze wijk en het heeft goede faciliteiten en biedt luxe aan de gasten. Wil je in stijl in Londen verblijven dan is dit het hotel om te boeken. Er zijn vele bezienswaardigheden in de buurt en een wandeling na aankomst maken is zeer aan te raden. Ontspanning is misschien het sleutelwoord wanneer je ervoor kiest om in The Rookery te verblijven. Je weet dat je dan helemaal uitgerust zal zijn en goed van de wereldstad Londen kunt genieten.

Hotel the Rookery bevindt zich in een prachtig pand

Dit is een hotel wat gevestigd is in een prachtig pand. Het is namelijk gelegen in een 18-eeuws huis. Er is voor gekozen om ook veel van de originele stijl te behouden. Dit betekent dat er een bibliotheek in de oude stijl is. Deze is voorzien van een zeer fraaie open haard. Toch kan het hotel wel de uitstraling hebben van vroegere tijden maar aan gemak ontbreekt het je zeker niet. De kamers zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten. Er is een goede flatscreen televisie en ook is er airconditioning op de kamer aanwezig. De badkamer die straalt luxe en klasse uit. De gasten die kunnen daar van toiletartikelen van het merk REN gebruik maken. Wanneer je wakker wordt dan geniet je van de luxe van je kamer. Je kunt er dan voor kiezen om te ontbijten in de ontbijtruimte maar dit kan ook op de kamer zelf. Het is maar net wat jij het liefste wilt. Het personeel dat is jou graag van dienst om het verblijf helemaal naar je zin te maken.

Het hotel biedt luxe in een ontspannen sfeer

Het hotel zorgt echt dat je verwend wordt. Bij het ontbijten kun je bijvoorbeeld kiezen voor de versgebakken croissants. Mocht je willen lunchen of dineren dan is dat helaas niet mogelijk in het hotel. Wel zijn er in de omgeving van het hotel goede restaurants en cafés te vinden waar je heerlijk kunt eten. Dat is dan weer het voordeel van de ligging van het hotel. Je hebt eigenlijk alles wat je nodig hebt in de omgeving van het hotel.

Bezoek een galerie of ga lekker winkelen

Heb je zin om een dagje te winkelen dan kan dit gewoon in de nabijheid van het hotel. Hier zijn vele leuke winkels aanwezig om in te shoppen. Misschien wil je het winkelen wel combineren met het bezoeken van een galerie. Na het dineren willen wij je dan aanraden om eens een bezoek aan een theater te brengen. Er worden dagelijks voorstellingen gegeven in de meest prachtige theaters in de buurt. Wil je andere wijken van Londen verkennen dan is dit ook eenvoudig. Op nog geen vijf minuten lopen bevindt zich het metrostation waarmee jij je snel en makkelijk door de stad kunt verplaatsen. Bezoek je Londen en verblijf je in The Rookery dan zal dit een verblijf worden waar je nog vaak met plezier aan terug zal denken.

the-rookery_2.jpg the-rookery_8.jpg the-rookery_11.jpg the-rookery_3.jpg the-rookery_10.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

The Rookery ligt in het centrum van Londen maar niet direct in de buurt van de grote bezienswaardigheden. Trafalgar Square en de Big Ben liggen beiden op iets meer dan 2 kilometer van het hotel, maar het hotel ligt naast metrostation Barbican

Adresgegevens

Peters Lane, Cowcross Street
Londen, EC1M 6DS
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: