hotel london the royal horseguards

The Royal Horseguards

Het hotel The Royal Horseguards is pitoresk gelegen aan de oever van de Theems. Londen ligt aan uw voeten waardoor u het meeste uit uw reis kunt halen.

BOEK NU

Als je wilt weten hoe fijn luxe in een hotel kan zijn dan is het goed om The Royal Horseguards eens te bezoeken. Dit is een hotel die aan al je eisen zal voldoen. Het hotel heeft een unieke inrichting en doet er alles aan om het de gasten naar de zin te maken. Wanneer je hier overnacht dan ben je er van verzekerd dat je een goede nachtrust zal hebben. Een bezoek aan de stad Londen is leuk. Toch kan het ook vermoeiend zijn. Dan is het goed om te weten dat je dan een hotel geboekt hebt waar je tot rust kunt komen.

Een hotel wat geprezen wordt door gasten en kenners

We mogen wel zeggen dat dit een hotel is wat alom geprezen is. Het hotel is zelfs de winnaar geweest van de prestigieuze AA Londen Hotel Award. Dit zegt al genoeg over het verblijf. Het is een hotel wat gelegen is in een monumentaal pand. Wanneer je aankomt dan zal jij je ogen uitkijken. Het pand zelf heeft een historische uitstraling. Toch zijn er ook voldoende moderne faciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. In het hele hotel kan er van gratis wifi gebruik gemaakt worden. Er is een dock voor de iPod en er is een fraaie plasma televisie in de kamers aanwezig. De badkamer die is ook het noemen waard. Dit is een badkamer die voorzien zijn van Elemis toiletartikelen. Je weet dan ook dat je helemaal fris en ontspannen aan de dag in de stad zal beginnen. Is er een probleem of heb jij een vraag dan kun je bij het vriendelijke personeel terecht. Het is zelfs zo dat het personeel Nederlands spreekt.

Het restaurant in het hotel

Natuurlijk zijn er voldoende restaurants in Londen te vinden waar je lekker kunt dineren. Toch willen wij je aanraden om tijdens het verblijf in het hotel eens in het eigen restaurant te dineren. Het restaurant is namelijk bekroond met twee AA Rosettes. Ben je aan het dineren dan kijk je ook nog eens uit op de rivier. Het zal een onvergetelijk etentje worden. Ook is het mogelijk om op het fraaie terras plaatsnemen voor een hapje en drankje. Dit is ook mogelijk in de pianobar van het hotel. Je zal echt genieten van de fraaie gerechten die in dit hotel geserveerd worden.

Een ideale omgeving

Het hotel is gelegen in een ideale omgeving. Vooral als je graag winkelt dan zal je het naar je zin hebben. In de buurt van het hotel kun je vele winkels vinden zoals die van Apple en Chanel en Burberry. Natuurlijk zijn er ook vele leuke theaters en parken te vinden. Een aanrader is bijvoorbeeld de National Gallery. Het geeft wel aan dat het een hotel is wat op een leuke locatie ligt. Zoek je een hotel wat je de nodige luxe biedt en wat ook in het centrum van Londen gelegen is dan is dit de juiste keuze. Daarbij is het ook nog eens een hotel wat je op deze website voor een betaalbare prijs kunt boeken.

the-royal-horseguards_10.jpg the-royal-horseguards_8.jpg the-royal-horseguards_9.jpg the-royal-horseguards_4.jpg the-royal-horseguards_5.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

Tussen de rivier en Trafalgar square ligt het The Royal Horseguards hotel. Het ligt zo dicht bij de rivier dat u vanuit de fitnessruimte uitkijkt op de rivier de Theems.

Adresgegevens

2 Whitehall Court
Londen, SW1A 2EJ
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: