hotel London the sanctuary house hotel

The Sanctuary House Hotel

The Sanctuary House Hotel is een betaalbaar hotel op een super luxe locatie. Voor typisch Engelse gezelligheid hoeft u de deur niet eens uit want op de begane vloer vindt u een hele leuke pub.

BOEK NU

Een bezoek aan het The Sanctuary House Hotel zal een bezoek zijn wat je niet snel zal vergeten. Het is een hotel wat op een prachtige locatie gelegen is. Je bent dan in het hart van Londen en dit geeft je dan de mogelijkheid om leuke bezienswaardigheden te bekijken. Het is een hotel wat netjes is en betaalbaar. Je kunt dus voor een lage prijs Londen verkennen. Daarbij heb je dan de zekerheid dat je verblijft in een hotel wat je een goede nachtrust zal bieden. Vele gasten die komen dan ook terug en dat heeft alles te maken met de verhouding tussen de prijs en de kwaliteit die dit hotel biedt.

De kamers in het betaalbare hotel

De kamers die zijn netjes en schoon. Uiteraard is er een televisie op de kamer te vinden en dit is een flatscreen. Daarbij is er een bureau op de kamer en dit kan handig zijn als je voor zakelijke doeleinden naar de stad gaat. De gasten die kunnen op de kamer gratis koffie en thee nuttigen. De kamers die zijn voorzien van een moderne badkamer en daar is ook een föhn in te vinden. De kamers die zijn allen rookvrij. Ook kun je niet alleen op je kamer van gratis wifi gebruik maken want dit kan in alle ruimten van het hotel. De receptie van het hotel die is 24 uur per dag beschikbaar. Is er dan ook een probleem dan weet je dat dit snel opgelost zal worden. Wanneer je eenmaal een bezoek aan het hotel hebt gebracht dan zal je ook overtuigd zijn. Ben je later nog eens van plan de stad Londen te bezoeken dan is de kans groot dat je dan weer de keuze voor dit hotel zal gaan maken.

Het hotel is gelegen in het district Westminster

Het verblijf in het hotel is niet alleen te prijzen. Dit geldt ook zeker voor de ligging van het hotel. Deze is gelegen in de wijk Westminster en hier kun je binnen een paar minuten al bij de Westminster Abbey zijn. Ook op loopafstand vind je de Houses of Parliament en kun je een bezoek aan de indrukwekkende Big Ben brengen. Genoeg bezienswaardigheden waar je van kunt genieten. Daarbij zijn de metrostations en de treinstations ook makkelijk bereikbaar en dit geeft je dan de gelegenheid eenvoudig de andere wijken van Londen te bezoeken.

Een hotel in Victoriaanse stijl

Het hotel is geheel in de Victoriaanse stijl. Dit is leuk om te zien en geeft een fraaie uitstraling. Toch zijn de faciliteiten van het hotel wel modern. Wil je dineren dan kan dit ook in het hotel. Ook is er een echte pub in het hotel aanwezig. De maaltijden van het hotel die zijn allemaal huisgemaakt. Ook zijn er hartige taarten en bekroond bier te bestellen. Een verblijf in dit hotel is zeker aan te raden. Wanneer jij ziet voor welke lage prijs je een overnachting kunt boeken zal je overtuigd zijn. Het is een ideale manier om op een leuke wijze Londen te verkennen.

the-sanctuary-house-hotel_23.jpg the-sanctuary-house-hotel_1.jpg the-sanctuary-house-hotel_2.jpg the-sanctuary-house-hotel_5.jpg the-sanctuary-house-hotel_7.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

The Sanctuary House Hotel ligt mooi tussen de Big Ben en Buckingham Palace. Dit is ongetwijfeld de mooiste en beste plek in Londen.

Adresgegevens

33 Tothill Street
Londen, SW1H 9LA
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: