hotel london the z hotel city

The Z Hotel City

The Z Hotel City is een hotel dat efficiente kamers biedt. De kamers zijn aan de kleine kant, maar alles dat u nodig heeft, inclusief een heerlijk bed, is aanwezig.

BOEK NU

Een goed verblijf daar ben je van gegarandeerd als je verblijft in The Z Hotel City. Dit is een hotel waar de gasten lekker kunnen uitrusten van het bezoek aan de stad. Maak je bijvoorbeeld een stedentrip naar de stad dan wil je wel verblijven in een goed hotel voor een mooie prijs. Dat is bij dit hotel het geval. Dit hotel zal je echt doen verbazen hoe makkelijk het is om te genieten van alles wat Londen te bieden heeft. Dit is omdat het een hotel is wat comfort biedt en ook een mooie luxe. Dit zorgt er dan voor dat je goed kunt uitrusten in het hotel. Dit is belangrijk als je de dag erna de stad wilt verkennen.

De omgeving biedt voldoende vermaak

Wanneer je uit het hotel loopt dan zal je voldoende vermaak vinden. Er zijn bijvoorbeeld mooie restaurants waar je het diner kunt nuttigen. Ben je met je partner op reis een wil je waarschijnlijk ook dat het romantisch is. Dat is bij dit hotel het geval. De kamers die zullen je van elkaar doen genieten maar dit geldt ook voor de omgeving. Het is dan bijvoorbeeld mogelijk om romantisch te dineren. Ook zijn er in de nabije omgeving veel theaters te vinden waar je van leuke voorstellingen kunt genieten. Daarbij is het ook gewoon lekker om het hotel uit te lopen en dan een lange wandeling te maken. Vooral als je dan met je geliefde door de stad loopt dan zullen jullie echt genieten. Doordat het een levende stad is beleef je altijd wel iets en is er ook altijd iets om te bekijken. Hou je ervan om mooie gebouwen of kerken te bezoeken dan is de St Paul’s Cathedral dichtbij. Het is dan ongeveer tien minuten lopen en deze is ook open voor het publiek.

Gratis wifi en een dagelijkse schoonmaak

Dat het een net hotel is blijkt wel uit het feit dat er dagelijks wordt schoongemaakt. Ook kan er door de gasten van gratis wifi gebruikt gemaakt worden. Heb je verdere wensen dan kun je die bij de receptie doorgeven. Deze is dag en nacht bemand en men is je graag van dienst als er een probleem of een vraag is. Het is voor het hotel belangrijk om de gasten een goede ervaring te bieden.

De kamers in het hotel

De kamers in het hotel bieden makkelijke manieren om je bagage op te bergen. Onder het bed zijn er vlakken waar deze in kunnen worden geplaatst. Daarbij zijn er uiteraard ook kasten op de kamer aanwezig. Er is een grote televisie op de kamer aanwezig en daarop kunnen ook betaalkanalen bekeken worden. In het hotel zelf vind je een bar met ruime openingstijden. Hier kun je niet alleen terecht voor een drankje. In deze bar kunnen ook kleine gerechten genuttigd worden. Dit is een hotel waar je voordelig kunt overnachten en waar je dan verzekerd bent van een mooie en schone kamer. Het biedt je alles om daarna van de stad Londen te kunnen genieten.

the-z-hotel-city_44.jpg the-z-hotel-city_1.jpg the-z-hotel-city_2.jpg the-z-hotel-city_43.jpg the-z-hotel-city_3.jpg

Faciliteiten van dit hotel

Londen en de locatie van dit hotel

The Z hotel city ligt in de mooie wijk Temple en naast de Temple Church uit de twaalfde eeuw. St Paul's kathedraal is op 11 minuten lopen en het dichtsbijzijnde metrostation Temple ligt op 14 minuten lopen.

Adresgegevens

23-28 Fleet Street
Londen, EC4Y 1AA
Verenigd Koninkrijk

Top 3 hotels in Londen

Op de hoogte blijven van de beste Londen aanbiedingen?

Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief: